Porsche 911T Targa 1972 – €67.000

Een unieke Porsche 911 T Targa uit 1972. Het betreft een Europese auto in een ongerestaureerde staat. De onderhoudshistorie is bekend en gedocumenteerd aanwezig aan de hand van facturen. De carrosserie is strak, gaaf en roestvrij. Het lakwerk verkeert in een goede staat. Het Targa dak is uitneembaar en is vernieuwd. Het chroomwerk is mooi en goed onderhouden. Deze Porsche 911 T Targa is zeer fraai, origineel en het betreft een oorspronkelijk exemplaar.

Interieur

Het dasboard is gaaf en alle meters en instrumenten functioneren naar behoren. De stoelen zijn uitgevoerd in bruin leder. Daarnaast is het interieur voorzien van een luxe beige tapijt. Het geheel verkeert in een originele uitvoering en is in goede staat.

Technisch

Deze Porsche 911 T Targa uit 1972 is voorzien van een 6 cilinder 2.7 boxermotor met 155 pk. De motor is voorzien van twee Zenith carburateurs. Het motorcompartiment is zeer verzorgd. De motor verkeert in een goede conditie. Ook de versnellingsbak is in goede staat.

Optisch

De originele 15” 6J/7J type Fuchs, origineel Porsche, velgen verkeren in een uitstekende conditie.

Wenst u deze auto te kopen? Vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over betaalmogelijkheden en verdere afhandeling. Door het invullen van de gevraagde gegevens geeft u toestemming om deze gegevens te gebruiken om contact met u op te nemen. Alleen daarvoor worden deze gebruikt. Wij verwijzen hiervoor naar onze privacy verklaring in het menu.