MGB Roadster 1964 – British Racing Green – €14.650

Een MGB roadster uit 1964 in de originele kleur “British Racing Green”. Het betreft een zeer origineel Europees exemplaar. De carrosserie verkeert in een goede staat en is strak en geheel roestvrij. Deze MGB is uitgevoerd met mooie chromen spaakwielen wielen.

Interieur
Het interieur verkeert in een goede en originele staat. Deze MGB roadster is voorzien van comfortabele zetels. Prachtig uitgevoerd in zwart leder met een witte bies. Het originele stuurwiel is voorzien van het MG insigne. Alle instrumenten functioneren naar behoren en zijn origineel.

Technisch
Deze MGB roadster is voorzien van de originele motor. Het betreft een 4 cilinder, 1798 cc benzinemotor. motor verkeert in een goede staat. Voorzien van de originele oliekoeler, dubbele SU carburateurs en luchtfilter. De versnellingsbak is handgeschakeld en schakelt probleemloos. De auto is achterwiel aangedreven. De elektrische installatie verkeert in een goede staat en de verlichting werkt naar behoren.
—————————————————————————————-
Garretsen Classics is de MG specialist van Europa. Vanuit onze showroom in Druten (Nederland) verkopen wij wereldwijd mooie MG’s. Transport tot aan uw deur is mogelijk. Daarnaast assisteren wij bij het registreren van de auto in het buitenland.
-ruime keuze
-kwaliteit
-persoonlijk advies

 


-inruil is mogelijk
-deur tot deur transportIMG_5810_800x533