MGB Roadster 1972 – Overdrive – €13.900

Een MGB roadster uit 1972 in de originele kleur “Bronze Yellow”. Het betreft een zeer origineel exemplaar. De carrosserie verkeert in een goede staat en is strak en geheel roestvrij. Deze MGB is uitgevoerd met mooie originele rostyle wielen.

Interieur
Het interieur verkeert in een goede en originele staat. Deze MGB roadster is voorzien van comfortabele zetels. Het originele stuurwiel is voorzien van het MG insigne. Alle instrumenten functioneren naar behoren en zijn origineel.

Technisch
Deze MGB roadster is voorzien van de originele motor. Het betreft een 4 cilinder, 1798 cc benzinemotor. motor verkeert in een goede staat. Voorzien van dubbele SU carburateurs en luchtfilter. De versnellingsbak met overdrive is handgeschakeld en schakelt probleemloos. De auto is achterwiel aangedreven. De elektrische installatie verkeert in een goede staat en de verlichting werkt naar behoren.

—————————————————————————————-
Garretsen Classics is de MG specialist van Europa. Vanuit onze showroom in Druten (Nederland) verkopen wij wereldwijd mooie MG’s. Transport tot aan uw deur is mogelijk. Daarnaast assisteren wij bij het registreren van de auto in het buitenland.

-ruime keuze
-kwaliteit
-persoonlijk advies
-inruil is mogelijk
-deur tot deur transport