MGB Tourer 1976 €11.900

Een prachtige MGB tourer uit 1976 in de originele kleur. De auto is in de loop der jaren uitstekend onderhouden. Het betreft een zeer origineel exemplaar. De carrosserie verkeert in een goede staat en is strak en geheel roestvrij. Het lakwerk is zeer mooi. Deze MGB is uitgevoerd met mooie minilite lichtmetalen velgen.

Interieur
Het interieur verkeert in een goede en originele staat. Deze MGB tourer is voorzien van zwarte zetels. Het houten “moto lita” stuurwiel is voorzien van het MG insigne. Alle instrumenten functioneren naar behoren en zijn origineel.

Technisch
Deze MGB tourer is voorzien van de originele motor. Het betreft een 4 cilinder, 1798 cc benzinemotor. motor verkeert in een goede staat. Voorzien van de originele oliekoeler, SU carburateur en luchtfilter. De versnellingsbak is handgeschakeld en schakelt probleemloos. De auto is achterwiel aangedreven. De elektrische installatie verkeert in een goede staat en de verlichting werkt naar behoren.

—————————————————————————————-
Garretsen Classics is de MG specialist van Europa. Vanuit onze showroom in Druten (Nederland) verkopen wij wereldwijd mooie MG’s. Transport tot aan uw deur is mogelijk. Daarnaast assisteren wij bij het registreren van de auto in het buitenland.

-ruime keuze
-kwaliteit
-persoonlijk advies
-inruil is mogelijk
-deur tot deur transport