MGB Tourer 1974 € 8.450

Te koop aangeboden, deze fraaie MGB Tourer uit 1974. Het betreft een van de laatste types van de MGB. Deze mooie MGB is zeer origineel. De auto start, schakelt en remt probleemloos.

Exterieur
Het chroomwerk ziet er uitstekend uit.

Interieur
Het terra kleurige interieur is volledig origineel en oogt fraai.

Techniek
Een originele 1800 motor in combinatie met een vier versnellingsbak handbak.

Kortom: een hele mooie sportieve MGB geschikt voor heel veel rijplezier!

Deze MGB Tourer kan wereldwijd geleverd worden. Jaarlijks verkopen wij veel klassieke autos naar België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Tsjechië, Italië, Scandinavië en de Verenigde Staten. Wij spreken Nederlands, Engels, Duits en Frans. Wij werken samen met geronommeerde internationale transportbedrijven. We hebben veel ervaring met de internationale verkoop van klassieke auto’s en kunnen het hele traject voor u verzorgen. Veel tevreden klanten zij u voor gegaan. Op aanvraag zijn 100 fotos en een filmpje beschikbaar, zodat u een goede indruk kunt krijgen van deze auto. De auto is op afspraak te bezichtigen in onze showroom in Deursen-Dennenburg (Nederland, 30 minuten vanaf Eindhoven Airport).

Bezichtiging na afspraak

 

 

Wenst u deze auto te kopen? Vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over betaalmogelijkheden en verdere afhandeling. Door het invullen van de gevraagde gegevens geeft u toestemming om deze gegevens te gebruiken om contact met u op te nemen. Alleen daarvoor worden deze gebruikt. Wij verwijzen hiervoor naar onze privacy verklaring in het menu.