MGB GT 1977 €8.950

Een unieke, nieuw in Nederland geleverde MGB GT uit 1976 met overdrive. Uitgevoerd in de originele kleurencombinatie. De auto is voorzien van een fraai schuifdak en mooie spaakwielen. De auto start, rijdt, remt en schakelt uitstekend. Kortom: klaar om zo mee weg te rijden!

Deze MGB GT kan wereldwijd geleverd worden. Jaarlijks verkopen wij veel klassieke autos naar België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Tsjechië, Italië, Scandinavië en de Verenigde Staten. Wij spreken Nederlands, Engels, Duits en Frans. Wij werken samen met geronommeerde internationale transportbedrijven. We hebben veel ervaring met de internationale verkoop van klassieke auto’s en kunnen het hele traject voor u verzorgen. Veel tevreden klanten zij u voor gegaan. Op aanvraag zijn 100 fotos en een filmpje beschikbaar, zodat u een goede indruk kunt krijgen van deze auto. De auto is op afspraak te bezichtigen in onze showroom in Deursen-Dennenburg (Nederland, 30 minuten vanaf Eindhoven Airport).

Bezichtiging na afspraak

 

 

Wenst u deze auto te kopen? Vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over betaalmogelijkheden en verdere afhandeling. Door het invullen van de gevraagde gegevens geeft u toestemming om deze gegevens te gebruiken om contact met u op te nemen. Alleen daarvoor worden deze gebruikt. Wij verwijzen hiervoor naar onze privacy verklaring in het menu.