MGB 1973 €15.900

Deze mooie, origineel Nederlandse MGB met een prachtige historie wordt nu door Garretsen Classics te koop aangeboden. Het betreft een fraai exemplaar in de kleur glacier white die in 1973 nieuw in Nederland is geleverd. Deze auto is 32 jaar in bezit geweest van de laatste (tweede) eigenaar. De originele aankoopfactuur uit 1973 is nog aanwezig! Kortom, een uniek en waardevol bezit.

Exterieur
De neus van deze MGB Roadster uit 1973 wordt gekenmerkt door een sportieve grille. Het wapenschildvormige insigne toont de kleurencombinatie zwart/rood. De kofferklep van deze wagen uit 1973 draagt de oorspronkelijke typeaanduiding van de Roadster. Deze MGB Roadster  is uitgevoerd met fraaie chromen spaakwielen en chromen vleugelmoeren. Het algehele chroomwerk bevindt zich in een uitstekende staat.

Interieur
Het interieur bevindt zich in een uitstekende staat. De instrumenten en de bedieningscomponenten zijn compleet en origineel. De zwart lederen stoelen ogen fraai en netjes. Daarnaast is deze MGB Roadster voorzien van een klassieke autoradio. Deze MGB is voorzien van het originele stuurwiel.

Techniek
Deze unieke MGB Roadster uit 1973 is voorzien van de originele 1798cc 4 cilinder motor met 96PK en 4 versnellingen handbak.  Uiteraard volledig technisch gecontroleerd en voorzien van een complete onderhoudsbeurt.

Levering
Deze MGB Roadster  kan wereldwijd geleverd worden. Jaarlijks verkopen wij veel klassieke auto’s naar België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Tsjechië, Italië, Scandinavië en de Verenigde Staten. Wij spreken Nederlands, Engels, Duits en Frans. Wij werken samen met geronommeerde internationale transportbedrijven. We hebben veel ervaring met de internationale verkoop van klassieke auto’s en kunnen het hele traject voor u verzorgen. Veel tevreden klanten zij u voor gegaan. Op aanvraag zijn 100 foto’s en een filmpje beschikbaar, zodat u een goede indruk kunt krijgen van deze prachtige auto. De auto is op afspraak te bezichtigen in onze showroom in Deursen-Dennenburg (Nederland, 30 minuten vanaf Eindhoven Airport).

 

 

Wenst u deze auto te kopen? Vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over betaalmogelijkheden en verdere afhandeling. Door het invullen van de gevraagde gegevens geeft u toestemming om deze gegevens te gebruiken om contact met u op te nemen. Alleen daarvoor worden deze gebruikt. Wij verwijzen hiervoor naar onze privacy verklaring in het menu.