MGB GT 1973 €17.000

De MGB, het paradepaardje van de klassieke Britse sportwagens, telt wereldwijd vele liefhebbers vanwege de nuchtere mengeling van sportief uiterlijk, goede prestaties, goede praktische aspecten en een goede wegligging. Deze bijzonder fraaie en volledig gerestaureerde MGB GT wordt nu door Garretsen Classics te koop aangeboden. Het betreft een prachtig exemplaar in de kleur “old english white” met een rood lederen interieur. De auto is uitgevoerd met het gewilde stalen dashboard, een overdrive en een sunroof. Absoluut topexemplaar!

Exterieur
De neus van deze MGB Roadster GT wordt gekenmerkt door een chromen grille met verticale spijlen en chromen voorbumper met rozetten. Het wapenschildvormige insigne toont de kleurencombinatie zwart/rood. De kofferklep van deze wagen uit 1963 draagt de oorspronkelijke typeaanduiding van de GT.

Interieur
Het interieur bevindt zich in een uitstekende staat. De instrumenten en de bedieningscomponenten zijn compleet en origineel. De bekleding op de portieren en panelen is als nieuw. Daarnaast is deze MGB GT is voorzien van een klassieke autoradio.

Techniek
Deze unieke MGB GT is voorzien van de originele 1798cc 4 cilinder motor met 96PK en 4 versnellingen handbak met overdrive.  Uiteraard volledig technisch gecontroleerd en voorzien van een complete onderhoudsbeurt.

Levering
Deze MGB Roadster kan wereldwijd geleverd worden. Jaarlijks verkopen wij veel klassieke auto’s naar België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Tsjechië, Italië, Scandinavië en de Verenigde Staten. Wij spreken Nederlands, Engels, Duits en Frans. Wij werken samen met geronommeerde internationale transportbedrijven. We hebben veel ervaring met de internationale verkoop van klassieke auto’s en kunnen het hele traject voor u verzorgen. Veel tevreden klanten zij u voor gegaan. Op aanvraag zijn 100 foto’s en een filmpje beschikbaar, zodat u een goede indruk kunt krijgen van deze prachtige auto. De auto is op afspraak te bezichtigen in onze showroom in Deursen-Dennenburg (Nederland, 30 minuten vanaf Eindhoven Airport).

Bezichtiging op afspraak

 

 

Wenst u deze auto te kopen? Vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over betaalmogelijkheden en verdere afhandeling. Door het invullen van de gevraagde gegevens geeft u toestemming om deze gegevens te gebruiken om contact met u op te nemen. Alleen daarvoor worden deze gebruikt. Wij verwijzen hiervoor naar onze privacy verklaring in het menu.