MGA Coupé 1959

Deze originele MGA Coupé in de originele kleur Old English White oogt zeer fraai. Ook de onderzijde van het voertuig is in een solide en zeer goede staat verkerend. Uitgevoerd in de originele kleur  met een keurig zwart interieur. Technisch is de auto zeer goed, de 1800cc motor loopt mooi en de vierversnellingsbak laat zich makkelijk bedienen. De auto is voorzien van fraaie spaakwielen en een chromen bagagerek.

U bent van harte welkom in onze showroom voor een bezichtiging en een proefrit.

Bezichtiging alleen op afspraak

Wenst u deze auto te kopen? Vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over betaalmogelijkheden en verdere afhandeling. Door het invullen van de gevraagde gegevens geeft u toestemming om deze gegevens te gebruiken om contact met u op te nemen. Alleen daarvoor worden deze gebruikt. Wij verwijzen hiervoor naar onze privacy verklaring in het menu.