MGB GT 1971 €9.900

Een MGB GT  uit het bouwjaar 1971. Het unieke chroomwerk van de auto verkeert in zeer goede staat. Uitgevoerd in de originele kleur “British Racing Green” met een zwart lederen interieur. De fraaie zwart lederen zetels zijn afgewerkt met een witte bies. Deze auto is uitgevoerd met het gewilde stalen dashboard. Technisch is de auto zeer goed, motor loopt mooi en de vierversnellingsbak met overdrive laat zich makkelijk bedienen. De auto is voorzien van fraaie originele chromen spaakwielen. Het lakwerk zou beter kunnen.

Levering

Deze MGB Roadster MK2 kan wereldwijd geleverd worden. Jaarlijks verkopen wij veel klassieke auto’s naar België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Tsjechië, Italië, Scandinavië en de Verenigde Staten. Wij spreken Nederlands, Engels, Duits en Frans. Wij werken samen met geronommeerde internationale transportbedrijven. We hebben veel ervaring met de internationale verkoop van klassieke auto’s en kunnen het hele traject voor u verzorgen. Veel tevreden klanten zij u voor gegaan. Op aanvraag zijn 100 foto’s en een filmpje beschikbaar, zodat u een goede indruk kunt krijgen van deze prachtige auto.  De auto is op afspraak te bezichtigen in onze showroom in Deursen-Dennenburg  (Nederland, 30 minuten vanaf Eindhoven Airport).

 

Bezichtiging op afspraak

Wenst u deze auto te kopen? Vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over betaalmogelijkheden en verdere afhandeling. Door het invullen van de gevraagde gegevens geeft u toestemming om deze gegevens te gebruiken om contact met u op te nemen. Alleen daarvoor worden deze gebruikt. Wij verwijzen hiervoor naar onze privacy verklaring in het menu.