MG Midget MK1 1964

Zeer mooie MG Midget MK1 uit het bouwjaar 1964. Het betreft een origineel exemplaar. Chroomwerk van de auto verkeert in zeer goede staat. Ook de onderzijde van het voertuig is in een solide en zeer goede staat verkerend. Uitgevoerd in de originele kleur ‘British Racing Green’ met een zwart lederen interieur in combinatie met een rode bies. Technisch is de auto zeer goed, motor loopt mooi en de vierversnellingsbak laat zich makkelijk bedienen. De auto is voorzien van fraaie chromen wieldeksels. Als u op zoekt bent naar een hele mooie MG Midget dan is dit een uitstekende keuze.

U bent van harte welkom in onze showroom voor een bezichtiging en een proefrit.

Bezichtiging alleen op afspraak

 

 

 

Wenst u deze auto te kopen? Vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over betaalmogelijkheden en verdere afhandeling. Door het invullen van de gevraagde gegevens geeft u toestemming om deze gegevens te gebruiken om contact met u op te nemen. Alleen daarvoor worden deze gebruikt. Wij verwijzen hiervoor naar onze privacy verklaring in het menu