Peugeot 304S Cabriolet – 1973 –

Een Peugeot 304S Cabriolet uit 1973 in de originele kleur. Een oorspronkelijk Europese auto. Het betreft een zeer origineel exemplaar. De carrosserie verkeert in een goede staat en is strak en geheel roestvrij. Deze Peugeot 304S Cabriolet is uitgevoerd met mooie originele chromen wielen.

Interieur
Het interieur verkeert in een goede en originele staat. Deze Peugeot 304S cabriolet is voorzien van comfortabele zetels. Het originele stuurwiel is voorzien van het Peugeot insigne. Alle instrumenten functioneren naar behoren en zijn origineel.

Technisch
Deze Peugeot 304S Cabriolet is voorzien van de originele motor. De versnellingsbak is handgeschakeld en schakelt probleemloos. De auto is achterwiel aangedreven. De elektrische installatie verkeert in een goede staat en de verlichting werkt naar behoren.
—————————————————————————————-
Garretsen Classics is de MG specialist van Europa. Vanuit onze showroom in Druten (Nederland) verkopen wij wereldwijd mooie MG’s. Transport tot aan uw deur is mogelijk. Daarnaast assisteren wij bij het registreren van de auto in het buitenland.
-ruime keuze
-kwaliteit
-persoonlijk advies
-inruil is mogelijk
-deur tot deur transport