MGC Roadster 1968 automatic

Een top gerestaureerde MGC roadster automaat uit 1968. Absoluut topniveau, condition 1. Uitgevoerd met een 6 cilinder, 3000cc motor. De auto is in de loop der jaren uitstekend onderhouden en een aantoonbare geschiedenis is aanwezig. Het betreft een zeer origineel exemplaar. De carrosserie verkeert in een goede staat en is strak en geheel roestvrij.

Interieur
Het interieur verkeert in een goede en originele staat. Deze MGC roadster is voorzien van zwarte lederen zetels met een witte bies. Het originele stuurwiel is voorzien van het MG insigne. Alle instrumenten functioneren naar behoren en zijn origineel.

Technisch
Deze MGC is voorzien van de originele motor. Het betreft een 6 cilinder, 3000 cc benzinemotor. motor verkeert in een goede staat. Voorzien van de originele oliekoeler, dubbele SU carburateurs en luchtfilter. De automatische versnellingsbak schakelt probleemloos. De auto is achterwiel aangedreven. De elektrische installatie verkeert in een goede staat en de verlichting werkt naar behoren.

—————————————————————————————-
Garretsen Classics is de MG specialist van Europa. Vanuit onze showroom in Druten (Nederland) verkopen wij wereldwijd mooie MG’s. Transport tot aan uw deur is mogelijk. Daarnaast assisteren wij bij het registreren van de auto in het buitenland.

-ruime keuze
-kwaliteit
-persoonlijk advies
-inruil is mogelijk
-deur tot deur transport