Triumph Dolomite 1850 HL 1974

Een bijzonder fraaie Triumph Dolomite 1850 HL uit 1974. Deze auto verkeert in een zeer goede conditie. De carrosserie is gaaf en roestvrij. Het lakwerk in een uitstekende staat. Afkomstig van een liefhebber en voorzien van een uitgebreide documentatie.

Interieur
Het interieur verkeert in een goede en originele staat. Het stuurwiel is origineel en voorzien van het “Dolomite” insigne. Alle instrumenten functioneren naar behoren en zijn origineel. Tevens is de auto voorzien van een autoradio.

Technisch
Deze Triumph Dolomite is voorzien van de originele motor. De motor verkeert in een goede staat. De versnellingsbak met overdrive is handgeschakeld en schakelt probleemloos. De elektrische installatie verkeert in een goede staat en de verlichting werkt naar behoren. De afgelezen kilometerstand is 77231 miles.