MGB Roadster 1977

Deze chroombumper MGB Roadster uit 1977 verkeert in een zeer goede staat. Uitgevoerd in de kleur Midnight Blue in combinatie met een zwart interieur. De versnellingsbak met overdrive laat zich eenvoudig bedienen. De auto is voorzien van fraaie rostyle wielen. De softtop verkeert in een zeer goede staat. Chroomwerk is prachtig, het chromen bagagerek maakt deze auto helemaal af. Als u op zoekt bent naar een hele mooie MGB dan is dit een uitstekende keuze. U bent van harte welkom in onze showroom voor een bezichtiging en een proefrit.

Bezichtiging alleen op afspraak.

Wenst u deze auto te kopen? Vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over betaalmogelijkheden en verdere afhandeling. Door het invullen van de gevraagde gegevens geeft u toestemming om deze gegevens te gebruiken om contact met u op te nemen. Alleen daarvoor worden deze gebruikt. Wij verwijzen hiervoor naar onze privacy verklaring in het menu.