MGB Roadster 1970 – Primrose Yellow – overdrive

Een bijzonder fraaie MGB roadster uit 1970 in de originele kleur “Primrose Yellow”. Een kwaliteits MGB met overdrive. De auto is in de loop der jaren uitstekend onderhouden en is voorzien van een aantoonbare historie. Het betreft een zeer origineel exemplaar. De carrosserie verkeert in een goede staat en is strak en geheel roestvrij. Het lakwerk is zeer mooi. Deze MGB is uitgevoerd met mooie spaakwielen. Het betreft een “right hand drive”, ervaar het gevoel van echt Brits autorijden.

Interieur
Het interieur verkeert in een goede en originele staat. Deze MGB roadster is voorzien van mooie zwart lederen zetels en het gewilde stalen dashboard. Het originele stuurwiel is origineel en voorzien van het MG insigne. Alle instrumenten functioneren naar behoren en zijn origineel. Tevens is de auto voorzien van een klassieke autoradio.

Technisch
Deze MGB roadster is voorzien van de originele motor. Het betreft een 4 cilinder, 1798 cc benzinemotor. motor verkeert in een goede staat. Voorzien van de originele oliekoeler, dubbele SU carburateurs en luchtfilter. De versnellingsbak met overdrive is handgeschakeld en schakelt probleemloos. De auto is achterwiel aangedreven. De elektrische installatie verkeert in een goede staat en de verlichting werkt naar behoren. De afgelezen kilometerstand is 89478 miles.

Wenst u deze auto te kopen? Vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over betaalmogelijkheden en verdere afhandeling. Door het invullen van de gevraagde gegevens geeft u toestemming om deze gegevens te gebruiken om contact met u op te nemen. Alleen daarvoor worden deze gebruikt. Wij verwijzen hiervoor naar onze privacy verklaring in het menu.