MGA MKI – Old English White

Een prachtige MGA Roadster MKI uit 1958 in de originele kleur “Old English White”. De auto is in de loop der jaren uitstekend onderhouden. Het betreft een zeer origineel exemplaar. De carrosserie verkeert in een goede staat en is strak en geheel roestvrij. Deze MGA is uitgevoerd met mooie originele spaakwielen.

Interieur
Het interieur verkeert in een goede en originele staat. Deze MGA is voorzien van rood lederen zetels. Het originele stuurwiel is voorzien van het MG insigne. Alle instrumenten functioneren naar behoren en zijn origineel.

Technisch
De motor betreft een 4 cilinder, 1600 cc benzinemotor. motor verkeert in een goede staat. Voorzien van de originele oliekoeler, dubbele SU carburateurs en luchtfilter. De versnellingsbak is handgeschakeld en schakelt probleemloos. De auto is achterwiel aangedreven. De elektrische installatie verkeert in een goede staat en de verlichting werkt naar behoren.

—————————————————————————————-
Garretsen Classics is de MG specialist van Europa. Vanuit onze showroom in Druten (Nederland) verkopen wij wereldwijd mooie MG’s. Transport tot aan uw deur is mogelijk. Daarnaast assisteren wij bij het registreren van de auto in het buitenland.

-ruime keuze
-kwaliteit
-persoonlijk advies
-inruil is mogelijk
-deur tot deur transport