MGB GT 1973 – Overdrive

Een sportieve MGB GT uit 1973 met overdrive. De auto is in de loop der jaren uitstekend onderhouden. Het betreft een zeer origineel exemplaar. Deze MGB GT is uitgevoerd met mooie minilite lichtmetalen velgen.

Interieur
Het interieur verkeert in een goede en originele staat. Deze MGB GT is voorzien van cognac lederen zetels en achterbank. Het lederen stuurwiel is voorzien van het MG insigne. Alle instrumenten functioneren naar behoren en zijn origineel.

Technisch
Deze MGB GT is voorzien van de originele motor. Het betreft een 4 cilinder, 1798 cc benzinemotor. motor verkeert in een goede staat. Voorzien van de originele oliekoeler, dubbele SU carburateurs en luchtfilter. De versnellingsbak met overdrive is handgeschakeld en schakelt probleemloos. De auto is achterwiel aangedreven. De elektrische installatie verkeert in een goede staat en de verlichting werkt naar behoren.

—————————————————————————————-
Garretsen Classics is de MG specialist van Europa. Vanuit onze showroom in Druten (Nederland) verkopen wij wereldwijd mooie MG’s. Transport tot aan uw deur is mogelijk. Daarnaast assisteren wij bij het registreren van de auto in het buitenland.

-ruime keuze
-kwaliteit
-persoonlijk advies
-inruil is mogelijk
-deur tot deur transport