MGB Roadster 1967 – Overdrive

Een erg mooie MGB roadster uit 1967 in de originele kleur “Tartan red”. Een fraaie MGB met overdrive. De auto is in de loop der jaren uitstekend onderhouden. Het betreft een zeer origineel exemplaar. De carrosserie verkeert in een goede staat en is strak en geheel roestvrij. Het lakwerk is zeer mooi. Deze MGB is uitgevoerd met mooie spaakwielen.

Interieur
Het interieur verkeert in een goede en originele staat. Deze MGB roadster is voorzien van zwarte lederen zetels met een rode bies en het gewilde stalen dashboard. Het houten stuurwiel is voorzien van het MG insigne. Alle instrumenten functioneren naar behoren en zijn origineel.

Technisch
Deze MGB roadster is voorzien van de originele motor. Het betreft een 4 cilinder, 1798 cc benzinemotor. motor verkeert in een goede staat. Voorzien van de originele oliekoeler, dubbele SU carburateurs en luchtfilter. De versnellingsbak met overdrive is handgeschakeld en schakelt probleemloos. De auto is achterwiel aangedreven. De elektrische installatie verkeert in een goede staat en de verlichting werkt naar behoren.

—————————————————————————————————————————————–
Garretsen Classics is de MG specialist van Europa. Vanuit onze showroom in Druten (Nederland) verkopen wij wereldwijd mooie MG’s. Transport tot aan uw deur is mogelijk. Daarnaast assisteren wij bij het registreren van de auto in het buitenland.