MGB tourer limited edition 1980

Sportieve MGB Tourer Limited Edition.
Het interieur is voorzien van een luxe rood lederen interieur. Het stuurwiel en de deurpanelen zijn ook afgewerkt met luxe leder. Het chromen kofferrek maakt de auto helemaal af. De auto start, rijdt, remt en schakelt uitstekend. De versnellingsbak is voorzien van een goed werkende overdrive op de derde en vierde versnelling.

Deze MGB Tourer kan wereldwijd geleverd worden. Jaarlijks verkopen wij veel klassieke autos naar België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Tsjechië, Italië, Scandinavië en de Verenigde Staten. Wij spreken Nederlands, Engels, Duits en Frans. Wij werken samen met geronommeerde internationale transportbedrijven. We hebben veel ervaring met de internationale verkoop van klassieke auto’s en kunnen het hele traject voor u verzorgen. Veel tevreden klanten zij u voor gegaan. Op aanvraag zijn 100 fotos en een filmpje beschikbaar, zodat u een goede indruk kunt krijgen van deze auto. De auto is op afspraak te bezichtigen in onze showroom in Deursen-Dennenburg (Nederland, 30 minuten vanaf Eindhoven Airport).

Bezichtiging na afspraak