MGB Roadster 1970 €15.900

Deze originele chroombumper MGB Roadster uit 1970 verkeert in een zeer goede staat. Uitgevoerd in de originele kleur in combinatie met een luxe zwart lederen interieur. Deze MGB is voorzien van het gewilde stalen dashboard. De fraaie spaakwielen maken deze fantastische auto helemaal af. De motor loopt zeer goed en de versnellingsbak laat zich eenvoudig bedienen. Als u op zoekt bent naar een hele mooie MGB dan is dit een uitstekende keuze. Deze MGB is klaar om zo mee weg te rijden!

U bent van harte welkom in onze showroom voor een bezichtiging en een proefrit.

Bezichtiging alleen op afspraak

 

Wenst u deze auto te kopen? Vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over betaalmogelijkheden en verdere afhandeling. Door het invullen van de gevraagde gegevens geeft u toestemming om deze gegevens te gebruiken om contact met u op te nemen. Alleen daarvoor worden deze gebruikt. Wij verwijzen hiervoor naar onze privacy verklaring in het menu.