MG Midget RWA 1974

Deze MG Midget “Round Wheel Arch” verkeert in een goede staat. Het interieur is voorzien van een lederen interieur. Het chromen kofferrek maakt de auto helemaal af. De auto start, rijdt, remt en schakelt uitstekend. De MG Midget is voorzien van een 1275cc motor.

Deze MG Midget kan wereldwijd geleverd worden. Jaarlijks verkopen wij veel klassieke autos naar België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Tsjechië, Italië, Scandinavië en de Verenigde Staten. Wij spreken Nederlands, Engels, Duits en Frans. Wij werken samen met geronommeerde internationale transportbedrijven. We hebben veel ervaring met de internationale verkoop van klassieke auto’s en kunnen het hele traject voor u verzorgen. Veel tevreden klanten zij u voor gegaan. Op aanvraag zijn 100 fotos en een filmpje beschikbaar, zodat u een goede indruk kunt krijgen van deze auto. De auto is op afspraak te bezichtigen in onze showroom in Deursen-Dennenburg (Nederland, 30 minuten vanaf Eindhoven Airport).

Bezichtiging na afspraak