MGB Roadster 1971

De MGB, het paradepaardje van de klassieke Britse sportwagens, telt wereldwijd vele liefhebbers vanwege de nuchtere mengeling van sportief uiterlijk, goede prestaties, goede praktische aspecten en een goede wegligging. Deze bijzonder fraaie MGB Roadster MK2 wordt nu door Garretsen Classics te koop aangeboden.

Exterieur
De neus van deze MGB Roadster MK2 uit 1971 wordt gekenmerkt door een chromen grille met verticale spijlen en chromen voorbumper met rozetten. Het wapenschildvormige insigne toont de kleurencombinatie zwart/rood. De kofferklep van deze wagen uit 1971 draagt de oorspronkelijke typeaanduiding van de Roadster. Deze MGB Roadster is uitgevoerd met fraaie spaakwielen. Het algehele chroomwerk bevindt zich in een uitstekende staat.

Interieur
Het interieur bevindt zich in een goede staat. De instrumenten en de bedieningscomponenten zijn compleet en origineel. De bekleding op de portieren en panelen is als nieuw. Deze MGB MK2 is voorzien van het originele stuurwiel. De zwart lederen stoelen bevinden zich in een goede conditie. De softtop is in uitstekende conditie, deze MGB wordt geleverd in combinatie met een half- en een full-tonneau.

Techniek
Deze unieke MGB Roadster is voorzien van de originele 1798cc 4 cilinder motor met 96PK en 4 versnellingen handbak met overdrive.  Uiteraard volledig technisch gecontroleerd en voorzien van een complete onderhoudsbeurt.

Levering
Deze MGB Roadster MK2 kan wereldwijd geleverd worden. Jaarlijks verkopen wij veel klassieke auto’s naar België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Tsjechië, Italië, Scandinavië en de Verenigde Staten. Wij spreken Nederlands, Engels, Duits en Frans. Wij werken samen met geronommeerde internationale transportbedrijven. We hebben veel ervaring met de internationale verkoop van klassieke auto’s en kunnen het hele traject voor u verzorgen. Veel tevreden klanten zij u voor gegaan. Op aanvraag zijn 100 foto’s en een filmpje beschikbaar, zodat u een goede indruk kunt krijgen van deze prachtige auto. De auto is op afspraak te bezichtigen in onze showroom in Deursen-Dennenburg (Nederland, 30 minuten vanaf Eindhoven Airport).

Bezichtiging op afspraak