MG Midget MK1 1963

Zeer mooie MG Midget MK1 uit het bouwjaar 1963. Het betreft een origineel exemplaar. Chroomwerk van de auto verkeert in zeer goede staat. Ook de onderzijde van het voertuig is in een solide en zeer goede staat verkerend. Uitgevoerd in de originele kleur ‘Tartan red’ met een zwart lederen interieur in combinatie met een witte bies. Technisch is de auto zeer goed, motor loopt mooi en de vierversnellingsbak laat zich makkelijk bedienen. De auto is voorzien van fraaie spaakwielen. Als u op zoekt bent naar een hele mooie MG Midget dan is dit een uitstekende keuze.

U bent van harte welkom in onze showroom voor een bezichtiging en een proefrit.

Deze MG Midget kan wereldwijd geleverd worden. Jaarlijks verkopen wij veel klassieke autos naar België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Tsjechië, Italië, Scandinavië en de Verenigde Staten. Wij spreken Nederlands, Engels, Duits en Frans. Wij werken samen met geronommeerde internationale transportbedrijven. We hebben veel ervaring met de internationale verkoop van klassieke autos en kunnen het hele traject voor u verzorgen. Veel tevreden klanten zij u voor gegaan. Op aanvraag zijn 100 fotos en een filmpje beschikbaar, zodat u een goed indruk kan krijgen van deze auto. De auto is op afspraak te bezichtigen in onze showroom in Deursen-Dennenburg (Nederland, 30 minuten vanaf Eindhoven Airport).

Bezichtiging alleen op afspraak

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s