MGB Roadster 1979

Een hele mooie MGB roadster uit het bouwjaar 1979. Het unieke chroomwerk van de auto verkeert in zeer goede staat. Uitgevoerd in de originele kleur “British Racing Green” met een mooi zwart interieur. Deze prachtige MGB is uitgevoerd met een mooi houten moto lita stuurwiel, chromen spaakwielen. De softtop is keurig. Kortom, klaar om zo mee weg te rijden! Als u op zoekt bent naar een mooie MGB roadster dan is dit een uitstekende keuze

Levering
Deze MGB Roadster kan wereldwijd geleverd worden. Jaarlijks verkopen wij veel klassieke auto’s naar België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Tsjechië, Italië, Scandinavië en de Verenigde Staten. Wij spreken Nederlands, Engels, Duits en Frans. Wij werken samen met geronommeerde internationale transportbedrijven. We hebben veel ervaring met de internationale verkoop van klassieke auto’s en kunnen het hele traject voor u verzorgen. Veel tevreden klanten zij u voor gegaan. Op aanvraag zijn 100 foto’s en een filmpje beschikbaar, zodat u een goede indruk kunt krijgen van deze prachtige auto. De auto is op afspraak te bezichtigen in onze showroom in Deursen-Dennenburg (Nederland, 30 minuten vanaf Eindhoven Airport).

Bezichtiging alleen op afspraak