MGB Roadster MK1 1963

De MGB, het paradepaardje van de klassieke Britse sportwagens, telt wereldwijd vele liefhebbers vanwege de nuchtere mengeling van sportief uiterlijk, goede prestaties, goede praktische aspecten en een goede wegligging. Deze bijzonder fraaie en zeldzame MGB Roadster MK1 lepeldeur uit 1963 wordt nu door Garretsen Classics te koop aangeboden. Het betreft een prachtig exemplaar in de kleur tartan red die in 1963 nieuw in Nederland door de firma Molenaar is geleverd.

Exterieur
De neus van deze MGB Roadster MK1 uit 1963 wordt gekenmerkt door een chromen grille met verticale spijlen en chromen voorbumper met rozetten. Het wapenschildvormige insigne toont de kleurencombinatie zwart/rood. De kofferklep van deze wagen uit 1963 draagt de oorspronkelijke typeaanduiding van de Roadster. Deze MGB Roadster MK1 uit 1963 is uitgevoerd met fraaie chromen spaakwielen en chromen vleugelmoeren. Het chromen bagagerek oogt zeer mooi. Het algehele chroomwerk bevindt zich in een uitstekende staat.

Interieur
Het interieur bevindt zich in een uitstekende staat. De instrumenten en de bedieningscomponenten zijn compleet en origineel. De bekleding op de portieren en panelen is als nieuw. Daarnaast is deze MGB Roadster MK1 voorzien van een klassieke autoradio. Deze MGB MK1 is voorzien van het originele stuurwiel. De zwart lederen stoelen met rode bies bevinden zich in een uitstekende conditie. De combinatie tartan red met zwarte lederen stoelen in combinatie met een rode bies is volledig origineel. De softtop is in uitstekende conditie, deze MGB wordt geleverd in combinatie met een half- en een full-tonneau.

Techniek
Deze unieke MGB Roadster MK1 uit 1963 is voorzien van de originele 1798cc 4 cilinder motor met 96PK en 4 versnellingen handbak.  Uiteraard volledig technisch gecontroleerd en voorzien van een complete onderhoudsbeurt.

Levering
Deze MGB Roadster MK1 kan wereldwijd geleverd worden. Jaarlijks verkopen wij veel klassieke auto’s naar België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Tsjechië, Italië, Scandinavië en de Verenigde Staten. Wij spreken Nederlands, Engels, Duits en Frans. Wij werken samen met geronommeerde internationale transportbedrijven. We hebben veel ervaring met de internationale verkoop van klassieke auto’s en kunnen het hele traject voor u verzorgen. Veel tevreden klanten zij u voor gegaan. Op aanvraag zijn 100 foto’s en een filmpje beschikbaar, zodat u een goede indruk kunt krijgen van deze prachtige auto. De auto is op afspraak te bezichtigen in onze showroom in Deursen-Dennenburg (Nederland, 30 minuten vanaf Eindhoven Airport).