MGB MK1 1967

Deze unieke MGB GT MK1uit 1967 special edition “two tone” is voorzien van de originele 1798cc 4 cilinder motor met 96PK en 4 versnellingen handbak. Een vijfmaal gelagerde krukas, gesloten ontluchtingssysteem. De versnellingsbak is uitgevoerd met een goed werkende overdrive op de derde en vierde versnelling. Uiteraard volledig technisch gecontroleerd en voorzien van een complete onderhoudsbeurt.

Deze MGB Roadster MK1 kan wereldwijd geleverd worden. Jaarlijks verkopen wij veel klassieke autos naar België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Tsjechië, Italië, Scandinavië en de Verenigde Staten. Wij spreken Nederlands, Engels, Duits en Frans. Wij werken samen met geronommeerde internationale transportbedrijven. We hebben veel ervaring met de internationale verkoop van klassieke autos en kunnen het hele traject voor u verzorgen. Veel tevreden klanten zij u voor gegaan. Op aanvraag zijn 100 fotos en een filmpje beschikbaar, zodat u een goed indruk kan krijgen van deze auto. De auto is op afspraak te bezichtigen in onze showroom in Deursen-Dennenburg (Nederland, 30 minuten vanaf Eindhoven Airport).

Bezichtiging alleen op afspraak