MGB Roadster 1974

Een prachtige MGB Roadster uit 1974. Het betreft een bijzonder fraai exemplaar dat zonder budget limitations is gerestaureerd. De kleur van de auto is “light British Racing Green” en oogt zeer fraai in combinatie met het chique beige lederen interieur. De spaakwielen en het chromen bagagerek maken deze auto helemaal af. Als u op zoekt bent naar een hele mooie en betrouwbare MGB dan is dit een uitstekende keuze. Exterieur Deze MGB Roadster is in 1995 geïmporteerd uit de Verenigde Staten. De MGB is altijd zeer goed onderhouden (rekeningen aanwezig). Het lakwerk, chroomwerk en de spaakwielen verkeren in uitstekende conditie. Interieur De stoelen zijn bekleed met hoogwaardig beige leder. Ook het luxe tapijt en deurpanelen zijn in de kleur beige. De beige softtop is nieuw. Daarnaast is een half tounneau in de kleur beige aanwezig. Technisch De 1798cc motor loopt zeer goed en de versnellingsbak laat zich eenvoudig bedienen. De versnellingsbak is voorzien van een goed werkende overdrive op de derde en vierde versnelling. Deze MGB is klaar om zo mee weg te rijden, Deze auto is volledig gedocumenteerd, veel rekeningen ter inzage. APK t/m 01-08-2019MGB .

Bezichtiging na afspraak