MGB Tourer Limited Edition 1980

Sportieve MGB Tourer Limited Edition. In totaal zijn er slechts 420 Limited Editions in roadster uitvoering geproduceerd! Dus een leuk en uniek bezit.
Deze MGB Limited Edition is 25 jaar in bezit geweest van de laatste eigenaar. De auto heeft wat lichte gebruikssporen, echter een hele leuke en originele rijders auto. Het interieur is voorzien van een luxe beige lederen interieur. Het stuurwiel en de deurpanelen zijn ook afgewerkt met luxe beige leder. Het chromen kofferrek maakt de auto helemaal af. De auto start, rijdt, remt en schakelt uitstekend. De versnellingsbak is voorzien van een goed werkende overdrive op de derde en vierde versnelling. De motor is voorzien van 2 SU-carburateurs.
De softtop verkeert in uitstekende staat, indien gewenst kan tevens een hardtop tegen meerprijs worden geleverd.

Kortom: een leuke, sportieve en zeer unieke MGB, klaar om zo mee weg te rijden!
APK t/m 19-06-2019

U bent van harte welkom in onze showroom voor een bezichtiging en een proefrit.

Bezichtiging alleen op afspraak