MGB Roadster Teal Blue – 1971

Zeer mooie MG B Roadster  uit het bouwjaar 1971. Deze auto is in perfectie gerestaureerd, alles nieuw! Rekeningen van nieuwe motor etc zijn aanwezig. Chroomwerk van de auto verkeert in zeer goede staat. Ook de onderzijde van het voertuig is in een solide en zeer goede staat verkerend. Uitgevoerd in de originele kleur Teal Blue met een cognac interieur. Technisch is de auto zeer goed, motor loopt mooi en de vierversnellingsbak laat zich makkelijk bedienen. Als u op zoekt bent naar een hele mooie MGB Roadster dan is dit een uitstekende keuze.

Bezichtiging alleen na afspraak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s