MGB Roadster 1969

Deze originele chroombumper MGB Roadster uit 1969 verkeert in een zeer goede staat. Uitgevoerd in de originele kleur Primrose Yellow in combinatie met een zwart lederen interieur. De motor loopt zeer goed en de versnellingsbak laat zich eenvoudig bedienen. De auto is voorzien van fraaie spaakwielen. De softtop verkeert in een zeer goede staat. Als u op zoekt bent naar een hele mooie MGB dan is dit een uitstekende keuze. U bent van harte welkom in onze showroom voor een bezichtiging en een proefrit.

Bezichtiging alleen op afspraak

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s