MGC Roadster 1968

Zeer mooie MG C Roadster uit het bouwjaar 1968. Het betreft een origineel Nederlands en zeer fraai exemplaar. Deze auto heeft in totaal 3 eigenaren gehad, volledig gedocumenteerd. Zeer zeldzaam! Chroomwerk van de auto verkeert in zeer goede staat. Ook de onderzijde van het voertuig is in een solide en zeer goede staat verkerend. Uitgevoerd in de originele kleur ‘British Racing Green’ met een zwart lederen interieur in combinatie met een witte bies. Deze auto is uitgevoerd met het gewilde stalen dashboard. Technisch is de auto zeer goed, motor loopt mooi en de vierversnellingsbak laat zich makkelijk bedienen. De auto is voorzien van fraaie originele spaakwielen.

U bent van harte welkom in onze showroom voor een bezichtiging en een proefrit.

Bezichtiging alleen op afspraak